Finalizare activitate A3.2 - Kit Imagination LAB

Anunt

~Stiri si evenimente proiect~

Titlu / linkTipAtasament(e)DataAfisari
DA - pentru dezvoltare locala! DA - pentru ONGuri active in comunitate!26 august, 20222158

~Prezentare proiect~

ASOCIATIA PERSOANELOR CU HANDICAP SPORTING CLUB GALATI, în calitate de Beneficiar, impreuna cu Partner 1 – Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei si Partner 2 – Asociatia Consultantilor si Expertilor in Economie Sociala Romania au finalizat Activitatea A3.2: Dezvoltarea unui kit de dezvoltare locala – ”Imagination LAB”, bazat pe tehnica scenariului.
Rezultat proiect 2 – un kit de dezvoltare locala – ”Imagination LAB”, bazat pe tehnica scenariului (fiind incluse 12 scenarii de dezvoltare locala).
Aceste scenarii de dezvoltare locala au fost create cu sprijinul a diferite organizatii, grupuri si institutii publice, ca raspuns la probleme specifice din comunitate, care acopera diferite arii – educatie, ocupare, antreprenoriat social, servicii sociale, accesibilitate etc.
Kitul este un instrument inovator, interactiv, usor de utilizat, pentru facilitarea dezvoltarii locale, prin colaborare, prin lucru in parteneriat, care poate fi folosit in diverse contexte, pentru diferite probleme, care necesita planificare pentru viitor/actiune comuna. In acelasi timp este un ”teritoriu” de manifestare a imaginarului social, a inovarii sociale, cu elemente central: ”Ce ar fi daca?”, ”Ce s ar intimpla daca?”.

Acest kit poate fi accesat aici:
https://aphsportingclubgl.ro/Kit-Imagination-Lab/