Finalizare curs gratuit: facilitator de dezvoltare comunitara

Anunt

~Stiri si evenimente proiect~

Titlu / linkTipAtasament(e)DataAfisari
DA - pentru dezvoltare locala! DA - pentru ONGuri active in comunitate!26 august, 20222158

~Prezentare proiect~

ASOCIATIA PERSOANELOR CU HANDICAP SPORTING CLUB GALATI, în calitate de Beneficiar, împreuna cu Partner 1 – Federatia pentru Accesibilizarea Romaniei și Partner 2 – Asociatia Consultantilor si Expertilor in Economie Sociala Romania anunță finalizarea cursului de “FACILITATOR DE DEZVOLTARE COMUNITARĂ”, seria 1 și seria 2 – Activitatea A5.1, in cadrul proiectului “DA – pentru dezvoltare locala! DA – pentru ONGuri active in comunitate!”, cod SIPOCA 928/cod MySMIS 150804.

Cursul de formare profesională a fost organizat de către S.C ESTETIC CLAS S.R.L, a avut durata totală de 180 de ore și s-a desfășurat în 2 etape:

- Una teoretică - pentru însușirea noțiunilor de bază și dezvoltarea competențelor necesare în desfășurarea activității de FACILITATOR DE DEZVOLTARE COMUNITARĂ.

- Una practică – desfășurată, prin exerciții practice desfășurate la finalizarea fiecărei teme abordate. Evaluarea finală a avut loc, în data de 30 mai 2023, și a fost susținută în conformitate cu Metodologia certificării formării profesionale a adulților.

 

”Sustenabilitate pentru toți, în prezent și în viitor!” ”ACCES –
Dincolo de prejudecăți, dincolo de discriminare!”