Sesiune de lucru nr. 2 - grup suport

Anunt

~Stiri si evenimente proiect~

Titlu / linkTipAtasament(e)DataAfisari
DA - pentru dezvoltare locala! DA - pentru ONGuri active in comunitate!26 august, 20222867

~Prezentare proiect~

Activitatea A3.2 – Dezvoltarea unui kit de dezvoltare locala – „Imagination LAB”,

Bazat pe tehnica ”Start, Stop, Continua”

Sesiunea de lucru nr. 2 a grupului de suport a avut loc in data de 16 ianuarie 2023 (1145-1500), fiind gazduita fizic de catre APH/lider, la sediul sau.

Facilitatorii (expertii instrumente de lucru), din partea FAR/Partener 1 si ACE-ES Romania/Partner 2 au participat la sesiune in format online, prin intermediul Skype.

Sesiunea de lucru a avut un caracter aplicativ, fiecare problema a fost dezbatuta detaliat, evidentiindu-se cauzele si propunandu-se solutii de rezolvare a problemelor identificate, astfel incat baza de constructie/elaborare a scenariilor sa fie cat mai solida. Foarte importanta a fost diversitatea perspectivelor din care au fost analizate cele 3 probleme, acest lucru datorandu-se diversitatii participantilor, precum si a experientei, expertizei si a modului in care acestia sunt conectati la problemele comunitatii din care fac parte.

Opinia generala a fost extrem de favorabila, cu privire la organizare, abordarea derularii activitatii, cat si al continutului si a modului de lucru efectiv. A fost colectat un numar suficient de cauze probleme/solutii probleme, din care se vor alege cele mai relevante, necesare pentru a oferi un fundament solid de creare  de scenarii.

 

„Sustenabilitate pentru toți, în prezent și în viitor!”

„ACCES – Dincolo de prejudecăți, dincolo de discriminare!”